"Lavender Village" ūkis-poilsiavietė

Privačios poilsiavietės
Levandos - tai nuostabios gėlės, pavergusios jau ne vieną širdį. Jeigu Jūs dar nejaučiate joms aistros, tai kada apsilankysite Levandos ūkyje, tikrai tą aistrą pajausite ir atrasite nenumaldomą norą džiaugtis šiais augalais. Poilsiavietėje atidarytas landšaftinis Mini Golfas, kuris pritraukia vis daugiau šio žaidimo entuziastų. Šio žaidimo mėgejams tai puiki galimybė sudalyvauti Lavender Village Mini Golfo rengiamuose turnyruose ar suorganizuoti savo, individualų turnyrą.

Lavender Village ūkyje atidaryta pirmoji Lietuvoje levandų parduotuvėlė. Mažutėje, tačiau jaukioje parduotuvėlėje Jūs rasite įvairiausių gaminių ir prekių iš levandų, pagamintų su meile nuo pradžios iki pabaigos. Apie tai byloja net ir rankomis pieštos etiketės. Artėjant įvairioms šventėms, čia rasite daug puikių sprendimų dovanoms, kad ir kam jos būtų skirtos.

Lavender Village ūkyje vedamos pažintinės ekskursijos. Ekskursijos metu Jūs išgirsite Lavender Village ūkio atsiradimo istoriją bei susipažinsite su šiuo išskirtiniu, dar senovės civilizacijų laikus menančiu ir legendomis apipintu, augalu - levanda. Čia Jūs galėsite ne tik apžiūrėti augalus, bet ir išmėginti stebuklingąją levandų vandens galią, paragauti aromatingos levandų arbatos. Ekskursijos metu Jūs turėsite galimybę nusifotografuoti levandų laukų fone, bei įsigyti augalų ar suvenyrų "Lavender Village" parduotuvėlėje. Ekskursijos trukmė - apie 1 valandą.
Šaltinis: © tic.vrsa.lt

Aplankykite netoliese

Rezervuoti internetu