Kavinė - Restaurant "UpsideDown"

Kavinės
Jeigu Jūs mėgstate skaniai pavalgyti, esate atviri naujovėms ar tiesiog norite gero bei kokybiško maisto – užsukote ten kur reikia!

Mūsų tikslas yra tiekti kokybišką maistą ir patenkinti klientų norus sveikesnių, įdomesnių, netradicinių patiekalų pagalba, protingomis kainomis. Taigi pirmyn! Išlaisvinkite savo vidinį gurmaną ir užsisakykite!

Norėdami užsisakyti maisto savo šventėms, renginiams ar susibūrimams – susisiekite su mumis ir pasitarsime! Taip pat gaminame maistą visai dienai, pagal Jums reikiamą kalorijų kiekį. Maistas pristatomas kiekvieną dieną.

Gimę ir augę Šiauliuose mes nuolat stebėjome kaip keičiasi mūsų gimtasis miestas. Nenuostabu jog matydami pokyčius norėjome prisidėti prie Šiaulių, bei jo gyventojų gerovės skatinimo. Būtent todėl bandome suteikti tai ko mums patiems trūko čia gyvenant ir apversti bent kelių žmonių gyvenimus į gerąją pusę – savo kūno bei sveikatos puoselėjimo!

Mes siūlome skanius ir netradicinius patiekalus, galimybę susidaryti savo meniu, maistą išsinešimui ir pristatymui į Jūsų pasirinktą vietą (namus, darbo/mokslo įstaigą, prie ežero ir kt.), maisto pristatymą visai dienai iš ryto, netradicinius atsiskaitymo būdus ir įvairius pasiūlymus bei jaukią aplinką ir malonų aptarnavimą!
Šaltinis: © upsidedown.lt

Aplankykite netoliese