Šaudykla "Shooting Club"

Šaudymas
"ShootingClub" šaudykla – tai šeimos verslas, kuriame dirba visi – savininkas, šaudymo entuziastas Vidas Silvestravičius, žmona ir sūnūs. Šaudykla šiandien yra didžiausia Lietuvoje ir viena didžiausių bei moderniausių Baltijos šalyse. "Shooting Club" kviečia ekstremalioms šaudymo pramogoms visus, kas tik gali rankose nulaikyti šautuvą. Skriejančios lėkštės ir profesionalūs ginklai rankose ne tik leidžia pasijusti išskirtiniu, bet ir suteikia didelę adrenalino dozę.

Šaudykla pradėta kurti 2006 metais, žingsnis po žingsnio mums pavyko jos teritoriją išplėsti iki daugiau kaip 8 hektarų, įsigytos 26 mašinėlės ir įdiegta naujausia valdymo sistema. Savo galimybėmis šaudykla niekuo nenusileidžia modernioms Europos ir pasaulio šaudykloms. Prie plėtros ir naujų idėjų įgyvendinimo daug prisidėjo bendradarbiavimas su Lietuvos medžioklinio šaudymo federacija. Ji supažindino su Jungtinės Karalystės šaudyklomis bei patikėjo prisidėti prie Lietuvos ir tarptautinių varžybų organizavimo. Būtent Jungtinėje Karalystėje šaudymas į skriejančias lėkšteles – šimtmečio tradicijas turintis užsiėmimas, įtraukiantis visas amžiaus kartas į laisvalaikio praleidimą kartu. Tai paskatino panašią tradiciją kurti ir Lietuvoje. Nuo 2012 metų savaitgaliais organizuojamas "Sekmadieninis maratonas", kai šaudymo mėgėjai, medžiotojai ir profesionalai susirenka gerai praleisti laiką besivaržydami ir pramogaudami. Norime, kad šaudymas į skriejančias molines lėkšteles taptų įdomia laisvalaikio forma bet kokio amžiaus žmonėms, šeimoms, draugams, kolektyvams, o šis sportas šalyje populiarėtų.

Šaudyklos ir sodybos "Medžiotojų sostinė" komplekse pasirūpiname viskuo – šaudymo pramogomis, renginių vedimu, skaniu maistu, nakvyne, pirtimi ir erdve konferencijoms. Retą savaitgalį praleidžiame ne šaudykloje ar varžybose, nuolat giliname šaudymo įgūdžius ir žinias, todėl su malonumu išmokysime šaudyti net tuos, kurie niekada nėra rankose turėję ginklo. Pas mus greitai imsite pasitikėti savo gebėjimais. Ir kuo dažniau čia atvyksite, tuo labiau norėsite vėl sugrįžti.
Šaltinis: © shootingclub.lt

Aplankykite netoliese